Dé grafisch ontwerpers in de omgeving van Menaam

Pompebled

Start u een nieuwe onderneming of wilt u een frisse wind laten waaien door uw huisstijl? Dan zeggen we: ‘Welkom bij Impression!’ Unieke, creatieve ideeën en professionele ontwerpen rollen er uit onze designers. Van groot drukwerk (reclameborden, rollup banners en standbouw materiaal) tot aan kleinere projecten (logo’s, huisstijlen en brochures) verzorgen wij de meest indrukwekkende opmaak voor u. Voor meer informatie over het verzorgen van uw reclamemateriaal en drukwerk kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Uw logo, uw identiteit.

Het logo van uw onderneming is uw grootste goed, het moet uw visie en missie uitstralen. De beste logo’s hebben geen uitleg nodig, zij stralen uit wat het bedrijf aanbiedt. Investeren in een logo is van veel waarde, uw logo neem u voor langere periode mee en uw klanten gaan u hiermee identificeren. Het ontwikkelen van een logo is altijd een grote uitdaging maar Impression heeft de kwaliteit en kennis in huis om zich in uw onderneming in te leven, u te adviseren en de ontwerpen professioneel te onderbouwen zodat u totaal achter het ontwerp staat.

Uw logo uitbreiden naar een huisstijl maakt uw onderneming startklaar. Wij regelen het ontwerp en drukwerk van uw visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, with compliments cards en nog veel meer. Ook kunnen wij uw Social Media pagina’s opstarten en onderhouden, lees: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Divers drukwerk

Bent u geïnteresseerd in het uitsturen van een brochure, magazine of flyers? Geef ons dan een belletje. Wij luisteren naar uw ideeën, geven u advies over formaat, papiersoorten en opmaak. Daarna bespreken we de stappen van het project en ontvangt u een eerste opzet van het product. Wij zijn ervaren in het drukken van grote en kleine oplages, laat u adviseren over het verschil tussen druk- en printwerk en laat u verrassen door fantastisch design. Mocht het gewenst zijn regelen wij zelfs huis-aan-huis bezorging of bezorging aan de hand van een adressenbestand.

Banners