Applicatie en website voor Verum

Verum is actief op het gebied van contractmanagement, (inter)nationaal (out)souring, consultancy, trainingen & (financial) services voor de Nederlandse hightech- en maakindustrie. Zij ondersteunt en faciliteert de deelnemende productiebedrijven die participeren in de Verum-organisatie. Voor Verum mochten we een nieuwe website en applicatie ontwikkelen. We zijn erg trots op het resultaat!

Om haar diensten nog beter toegankelijk en overzichtelijker te maken, heeft Verum B.V. recentelijk haar website vernieuwd. De nieuwe website is niet alleen een digitaal visitekaartje, maar ook een functioneel platform dat speciaal is ontworpen om de deelnemende bedrijven optimaal te ondersteunen.

Een van de unieke aspecten van de nieuwe website is dat de applicatie uitsluitend toegankelijk is voor de deelnemende bedrijven binnen de Verum-organisatie. Dit waarborgt dat alle informatie en hulpmiddelen specifiek en relevant zijn voor de aangesloten productiebedrijven. Bedrijven krijgen via een beveiligde login toegang tot de website, waar ze gebruik kunnen maken van diverse applicaties en diensten.

De nieuwe website van Verum B.V. is niet het eindpunt, maar een doorlopende ontwikkeling. Impression zal blijven samenwerken met Verum om de website te optimaliseren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen op basis van de feedback van de gebruikers. Dit zorgt ervoor dat de website altijd voldoet aan de veranderende behoeften van de hightech- en maakindustrie.

Omdat de applicatie gesloten is voor publieke gebruikers van de website, zijn er verschillende preview beelden van de applicatie te zien op deze pagina. Benieuwd naar de website?

Webdesign

Huisstijl restyling

Complete responsive website

Hosting

impressions