Nieuwe website NIWA motoren

NIWA Motoren is sinds 1995 een dynamisch motorbedrijf met enthousiaste medewerkers. Wij mochten de nieuwe website ontwikkelen met geïntegreerde webshop.

Bij Impression zijn we trots op ons recente project: de ontwikkeling van de nieuwe website voor NIWA motoren. We hebben hard gewerkt om een platform te creëren dat perfect aansluit bij de behoeften van NIWA en hun klanten.

De nieuwe website is niet alleen een online visitekaartje voor NIWA motoren, maar ook een volledig geïntegreerde webshop. Hier kunnen bezoekers eenvoudig bladeren door een breed scala aan zowel nieuwe als gebruikte motoren. Dankzij ons geavanceerde koppelsysteem worden alle motoren automatisch geïmporteerd en bijgewerkt, wat zorgt voor een up-to-date en gebruiksvriendelijke winkelervaring.

Ons team heeft veel aandacht besteed aan het ontwerpen van een overzichtelijke en intuïtieve interface. Klanten kunnen snel en gemakkelijk de motor vinden die aan hun specifieke eisen voldoet. We hebben gezorgd voor duidelijke categorieën en filters, zodat gebruikers moeiteloos door het aanbod kunnen navigeren.

Naast de webshop hebben we ervoor gezorgd dat de website alle benodigde informatie biedt over NIWA motoren. Klanten kunnen meer leren over het bedrijf, hun expertise en de hoogwaardige service die ze bieden. Dit creëert vertrouwen en helpt klanten bij het maken van een weloverwogen keuze.

Onze samenwerking met NIWA motoren was gericht op het leveren van een complete oplossing die zowel de klanttevredenheid als de operationele efficiëntie verhoogt. We zijn blij met het resultaat en kijken uit naar de positieve impact die deze nieuwe website zal hebben op hun bedrijf. Bij Impression blijven we ons inzetten voor het creëren van digitale oplossingen die perfect aansluiten bij de doelen van onze klanten.

Webdesign

Huisstijl restyling

Complete responsive website

Hosting

impressions