’t Fierhuis nieuwe website en online portaal

’t Fierhuis is een welzijnsorganisatie die zich inzet voor het ondersteunen en begeleiden van jongeren en volwassenen met diverse uitdagingen op het gebied van psychische gezondheid, verslavingen en maatschappelijke integratie. Met een team van toegewijde professionals biedt ’t Fierhuis een veilige en ondersteunende omgeving waar mensen de nodige hulp en begeleiding kunnen ontvangen om hun leven weer op de rails te krijgen. Hun benadering is holistisch, empathisch en gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en herstel.

Impression is verheugd om de krachtige online aanwezigheid van ’t Fierhuis te hebben versterkt door het creëren van een nieuwe website en online portaal. Het doel van dit project was om een platform te bieden dat niet alleen informatief en toegankelijk is voor cliënten en hun families, maar ook efficiënt is voor medewerkers om hun taken te beheren en informatie te delen.

De nieuwe website van ’t Fierhuis is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring, waar bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden over de diensten, programma’s en ondersteuning die worden aangeboden. Door middel van heldere navigatie en duidelijke inhoud worden drempels tot het zoeken van hulp verlaagd en worden mensen aangemoedigd om contact op te nemen en de eerste stap te zetten naar herstel.

Naast de publieke website hebben we ook een online portaal ontwikkeld voor cliënten en medewerkers van ’t Fierhuis. Dit portaal biedt een veilige en geïntegreerde omgeving waar cliënten toegang hebben tot belangrijke documenten en informatie. Voor medewerkers biedt het portaal tools voor het beheren van dossiers en het delen van belangrijke informatie, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van de dienstverlening worden verbeterd.

Het was een waar genoegen om samen te werken met ’t Fierhuis aan dit belangrijke project. Door onze expertise op het gebied van webontwikkeling te combineren met hun diepgaande kennis en toewijding aan het ondersteunen van anderen, zijn we erin geslaagd om een platform te creëren dat niet alleen de toegang tot zorg verbetert, maar ook bijdraagt aan het herstel en de empowerment van degenen die het het meest nodig hebben. Met deze nieuwe website en online portaal staat ’t Fierhuis klaar om nog meer mensen te helpen op hun reis naar welzijn en herstel.

Webdesign

Huisstijl restyling

Complete responsive website

Hosting

impressions