Een website laten maken in Zwaagdijk

Bent u geïnteresseerd in een upgrade van uw bestaande website of een totaal nieuwe website laten ontwerpen? Dan bent u bij Impression aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in WordPress. Originele, creatieve ontwerpen. Marketing gericht in uw sector en een hoge plaatsing in Google en andere zoekmachines.

kelly sikkema v9FQR4tbIq8 unsplash 1

Voor een goed vindbare én eenvoudig werkende website

Uw website is in deze tijd van groot belang, 90% van uw klanten zal uw website bezoeken voordat ze daadwerkelijk contact met u opnemen of diensten afnemen. Impression is gespecialiseerd in professioneel responsive (geschikt voor alle toestellen) website en webshop ontwerp op basis van WordPress met Elementor Pro. Voor webshops gebruiken we WooCommerce; webwinkel software. Samen met u bespreken we uw wensen, verwachtingen en doeleinden, daarna komen wij met een gedetailleerd advies over het juiste besturingssysteem, ontwerp en contentplaatsing.

Impression regelt het hele proces van A tot Z, als het ontwerp is goedgekeurd door u gaat onze technisch ontwerper aan de slag met de programmering. Wanneer alle puntjes op de i zijn gezet nodigen we u uit voor een korte cursus in het gebruikte besturingssysteem zodat u, net als ons, de professional wordt van uw eigen website.