Gijs Kramer

Architectenbureau Gijs Kramer staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan excellentie in architectonisch ontwerp. Met een focus op innovatie, functionaliteit en esthetiek, hebben ze een reputatie opgebouwd als pioniers in de branche. Hun projecten variëren van strakke, moderne woningen tot indrukwekkende commerciële gebouwen die zowel de omgeving als de gebruikers inspireren.

Als trotse partner van Architectenbureau Gijs Kramer heeft Impression het genoegen gehad om het creëren van een nieuwe huisstijl en website voor het bureau te leiden. Het doel was om een visuele identiteit te ontwikkelen die de essentie van het bureau weerspiegelt: modern, doelgericht en professioneel.

Het hart van deze vernieuwde identiteit is het unieke beeldmerk, dat subtiel de initialen van het bureau, “G” en “K”, combineert tot een krachtig grafisch element. Dit beeldmerk, met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling, vormt de kern van de visuele identiteit van het architectenbureau en dient als herkenbaar symbool voor hun werk.

Daarnaast hebben we een website gecreëerd die naadloos aansluit bij de nieuwe huisstijl. Met een minimalistisch ontwerp en gebruiksvriendelijke navigatie biedt de website een overzicht van de projecten van Architectenbureau Gijs Kramer, waarbij de nadruk ligt op de inspirerende ontwerpen en de expertise van het bureau. Door middel van heldere visuals en doelgerichte inhoud wordt de bezoeker uitgenodigd om de wereld van het bureau te verkennen en kennis te maken met hun unieke benadering van architectuur.

Het was een waar genoegen om samen te werken met Architectenbureau Gijs Kramer aan dit opwindende project. Door nauw samen te werken en de visie van het bureau te vertalen naar een samenhangende visuele identiteit, geloven we dat we een krachtig statement hebben gemaakt dat de reputatie en het vakmanschap van het bureau weerspiegelt. Met deze nieuwe huisstijl en website staat Architectenbureau Gijs Kramer klaar om hun indrukwekkende werk naar nieuwe hoogten te tillen en hun stempel te drukken op de architectuurwereld.

Webdesign

Logo en huisstijldesign

Complete responsive website

Design en realisatie drukwerk

Hosting

impressions