Brochures en magazines

Ondanks het digitale tijdperk waarin we leven zijn brochures en magazines nog niet weg te denken uit onze samenleving. Het geeft op een andere manier aandacht en wordt vaak gelezen op andere plekken dan achter de pc. Wil je éénmalig een magazine uitbrengen of een maandelijkse magazine? Wil je verschillende brochures voor je producten en diensten of wil je één brochure om je complete bedrijf te promoten? Wij denken graag met je mee.

magazinemockup

Van niets tot drukwerk

Geïnteresseerd in een brochure of magazine? Klop dan direct bij ons aan. Wij helpen je met het uitzetten van de juiste route om tot een mooi eindresultaat te komen.

We beginnen met de basis van het idee, wat is het doel van je brochure of magazine en wie wil je er mee bereiken? Daarna maken we één of meerdere ontwerpen die uiteraard volledig binnen je huisstijl passen. Deze ontwerpen worden samen met jou doorgenomen en beoordeeld om vervolgens tot een uitstekende basis van de brochure of magazine te komen.

Als het ontwerp van de brochure of magazine er is kan begonnen worden met de inhoud. Aangeleverde teksten en afbeeldingen of door ons ingevulde teksten en afbeeldingen, het kan allebei. Na een uiterst zorgvuldige controle van onze kant en jullie kant gaat het digitale bestand naar één van onze drukkers. Het resultaat, een prachtig, samen ontwikkelde, brochure of magazine die gezien mag worden!

Wilt u direct meer weten over een nieuwe brochure of magazine?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.