Drukwerk, printwerk en zeefdruk

Wij leveren vele soorten drukwerk. Dat kunnen verschillende technieken zijn zoals offset drukwerk, printwerk en zeefdruk. Iedere opdracht kent zijn eigen aanpak én procedure. Hoewel wij geen drukkerij zijn leveren we wel drukwerk welke zeer voordelig ingekocht word bij de diverse partners. Je zal zien dat de prijs zeer gunstig is.

Huisstijl-drukwerk

Ieder bedrijf hoort zijn eigen huisstijl te hebben. Een eigen huisstijl is herkenbaar voor de klant en wekt daardoor ook vertrouwen. Wij verzorgen graag de huisstijl voor jouw bedrijf. Door goede communicatie kunnen we altijd trots zijn op het eindresultaat voor jouw huisstijl. Huisstijl-drukwerk bestaat dikwijls uit briefpapier, enveloppen en naamkaartjes. Met behulp van onze partners komen we tot goede prijzen van je huisstijl-drukwerk zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Promotiedrukwerk

Promotiewerk is er in allerlei soorten en maten. Zo kan je denken aan flyers op a5 formaat die je uitdeelt in de stad tot banieren die je over de weg ziet hangen of reclameborden die langs de weg staan. Maar ook posters, entreekaarten, stickers, kranten, brochures en uiteraard folders vallen onder promotiedrukwerk. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en komen tot de meest uiteenlopende ontwerpen waardoor je altijd een uniek eindresultaat bereikt.

Speciaaldruk

Anders dan normaal draaien wij ons hand niet voor om en vinden wij zelfs leuk! Bij speciaaldruk kan je eigenlijk alles bedenken wat hierboven nog niet genoemd is. Servetten, bierviltjes, bestekzakjes en deurhangers voor de horeca bijvoorbeeld en ook pennen, presentjes of andere kleine producten om bijvoorbeeld uit te delen. Maar ook de opdruk van auto’s en vrachtwagens is voor ons niet nieuw. Bel eens op of kom gerust eens langs om over de mogelijkheden te praten.

Wilt u direct meer weten over druk- en/of printwerk?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.