Adverteren op Google

Adverteren op Google AdWords is de meest efficiënte manier van adverteren die er bestaat. Je doelgroep kan gespecificeerd worden en het rendement is compleet meetbaar. Je stuurt een zoeker eigenlijk jou gewenste richting op. Immers, de bezoeker zoekt en jij biedt de oplossing.

AdWords

Goedkoop adverteren

Laat je niet verwarren, de kosten voor adverteren via Google AdWords zijn goed beheersbaar en daardoor is Google AdWords uitstekend geschikt voor zowel een (zeer) klein als een (zeer) groot budget. Vergelijk het rendement eens met een advertentie in de krant! Op je Google Adwords advertentie komen alleen mensen uit die op zoek zijn naar jou product/dienst. De krant wordt door veel mensen gelezen waar je ook voor betaald als adverteerder maar slechts een klein deel van de lezers zal jouw advertentie zien en een nog kleiner deel zal er ook iets mee doen.

Hoe gaan wij te werk?

Om tot een goed rendement te komen met adverteren op Google AdWords bepalen we eerst de doelen die we willen bereiken. Aan de hand van deze doelen kan je met behulp van je zoekwoorden een compleet campagne traject opstarten. Wanneer nodig kunnen we speciale “landings-pagina’s” aanmaken waar de zoeker je website binnen komt. Deze landings-pagina’s zijn zeer relevant aan de zoekopdracht waardoor je advertentie hoger zal worden getoond. Na het opzetten van de campagne houdt het voor ons echter niet op! Dagelijks, Wekelijks of Maandelijks zullen wij de resultaten van je advertenties op Google AdWords analyseren en waar nodig bijschaven.

Wilt u direct meer weten over zoekmachinemarketing (SEA)?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.