Gezondheidscentrum Broekpolder website

In Gezondheidscentrum Broekpolder werken verschillende zorgaanbieders samen onder één dak! Wat hen verbindt in hen werk is, dat zij proberen het leven van hen cliënten/patiënten op verschillende vlakken te verbeteren. Zij richten hun hierbij zowel op lichamelijke, persoonlijke, als sociale aspecten van het leven en hebben veel aandacht voor bewegen, leefstijl en preventie. Ze werken samen met u en als zorgverleners met elkaar onder het motto “samen voor beter, beter door samen”.

Op de website van Gezondheidscentrum Broekpolder kunt u terecht voor een groot aantal zorgmogelijkheden, omdat de klanten direct moeten kunnen vinden wat ze zoeken is een duidelijke navigatie belangrijk. We hebben in het ontwerp gekozen voor een duidelijke menubalk links die op elke pagina zichtbaar blijft.

Het logo van GC Broekpolder is erg kleurrijk, deze stijl hebben we doorgevoerd in de rest van de site. Fris, jong en betrouwbaar zijn de key woorden geweest voor het design. De website is op basis van Concrete5, onze specialiteit, wilt u daar meer over weten? Klik dan hier.

Huisstijl

Compleet nieuw webontwerp, focus op duidelijke navigatie

Websites

Complete responsive website

Hosting

Hosting en domeinnaam