Zoekmachine optimalisatie (seo)

Waar “vroeger” internet belangrijk was om je bedrijf te presenteren op het internet kijken we tegenwoordig vooral of je bedrijf goed gevonden kan worden door zoekmachines. Sterker nog, we praten in Nederland geeneens meer over zoekmachines maar over Google. Wij helpen je graag met Website Optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Door onze technische achtergrond geven wij niet alleen advies maar passen wij het nodige ook direct aan!

SEO

Zoekwoordenonderzoek

De eerste vraag is altijd: Waarom wil je gevonden worden? Wil je meer verkopen of wil je gewoon gezien worden? Aan de hand van deze wetenschap kunnen we bepalen wat belangrijke zoekwoorden zijn. Deze zoekwoorden zullen door het hele proces van SEO maar ook eventueel voor de SEA leidend zijn. Zoekwoorden hoeven niet persé één woord te zijn maar kunnen ook bestaan uit zoekwoord-groepen.

Onderzoek google analytics

Om goed te weten waar je bezoekers je website nu binnenkomen en vooral waar ze afhaken gebruiken wij de huidige statistieken van Google Analytics. Middels een uitgebreide analyse bekijken wij wat de sterke en zwakke punten zijn van je website en is het voor ons duidelijk waar we ons op moeten concentreren om je site te verbeteren.

Analytics
seo vergrootglas

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Google is een vooruitstrevend bedrijf en blijft daarom zijn eisen/wensen aan een website bijspijkeren. Doel van Google is om tot een zo goed en relevant mogelijk zoekresultaat te komen. Doel van ons is om binnen deze goede en relevante zoekresultaten weergegeven te worden. Dit doen wij op drie verschillende manieren:

HTML-Broncode

Waarschijnlijk voor jou een grote abracadabra, voor ons dagelijkse korst. Wij nemen je huidige website onder de loep, kijken naar de opbouw van je html-broncode en brengen wijzigingen aan waar nodig om te voldoen aan de wensen van Google.

Teksten

Teksten worden geanalyseerd en verbeterd/herschreven. Hierdoor bereik je een betere vindbaarheid bij Google terwijl de teksten wel goed leesbaar blijven. De resultaten uit het zoekwoordenonderzoek zullen hier een leidende rol spelen.

Overige zaken

Om je vindbaarheid bij Google te verbeteren kijken wij ook nog o.a. naar de url-opbouw en de sitemap. Met behulp van Google Webmastertools kijken we door een Google bril naar de website en zien we waar er verbeteringen nodig zijn voor een beter zoekresultaat.

Wilt u direct meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.