BouwbedrijfHof nieuwewebsite

Een nieuwe website

Een goede website is het centrum van je online presentatie. Hier komt alles samen: koppelingen naar sociale media, de landingsplaats voor de Google zoekresultaten en de feitelijke plek waar de transacties worden voltrokken. Tussen al het sociale media ‘geweld’ blijft een goede website dus van levensbelang.

Belangrijk voor je nieuwe website

Vindbaarheid

Tegenwoordig is het belangrijkste aan een website dat je goed gevonden wordt op Google. Wij houden hier al rekening mee tijdens het ontwikkelen van de website.

Gebruiksvriendelijkheid

Wij willen dat je bezoekers zo makkelijk mogelijk hun weg vinden op de website waardoor bezoekers niet snel weg gaan en bijvoorbeeld bestellingen sneller plaats vinden.

Grafisch ontwerp

Een goed verzorgde site geeft vertrouwen en wekt de aandacht. Daarom schenken wij zeer veel aandacht aan het ontwerp van de website.

Doelgroep nieuwe website

Je zal je moeten richten op een specifieke doelgroep. Stel jezelf de vraag: wat wil ik met de site? Zoek ik nieuwe klanten of gebruik ik het ter ondersteuning van de bestaande klanten? Is de nieuwe website bedoeld voor het verkopen van een product/dienst of wil ik alleen naamsbekendheid opbouwen? Iedere vraag kan beantwoord worden met een passende oplossing en de keuze uit de specifieke techniek. Wij helpen je hier graag mee.

recent afgeronde websites

NIWA homepage2

Niwa Motoren

Nieuwe website voor Niwa Motoren

Photonics homepage

PhotonicsNL

Nieuwe website voor PhotonicsNL

Verum zwevend voorhomepage kopie

Verum

Applicatie en website voor dé partner in de maakindustrie

Homepageergon

Ergon Seeds

New website met productdatabase

Wilt u direct meer weten over een nieuwe website?

Vraag nu een offerte of meer informatie aan! En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Langskomen kan ook altijd! Plan snel uw route en kom een kopje koffie drinken terwijl we uw plannen bespreken.